Specificaties
Villa lounge sofa met platform

Heerlijk genieten in de comfortabele Villa lounge armless chair with platform. Dit item heeft een aluminium frame en is afgewerkt met FSC® gecertificeerd teakhouten tafeltje. De sofa is voorzien van mooie, comfortabele UV bestendige kussens. De buitenstof is van Sunbrella® en de vulling van fast dry foam. Dit materiaal is waterdoorlatend en rot- en schimmelvrij. Doordat de kussens all weather zijn, kun je ze met een gerust hart het gehele tuinmeubelseizoen buiten laten liggen. Voor een optimale levensduur, adviseert Exotan bij zware regenval de kussens wél op te bergen.

Teak FSC® is een natuurproduct. Door verschillende weersinvloeden kunnen er vlekken en haarscheurtjes in het teakhout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het product. Daarnaast kan teak FSC® verkleuren. Dit is inherent aan teakhout. Om teak FSC® in optimale conditie te houden adviseert Exotan de set regelmatig te behandelen met de daarvoor bestemde onderhoudsmiddelen van Exotan Care​​​​​.

De serie bestaat uit meerdere varianten, namelijk: een lounge set met hoektafel, lounge set met hoeksofa, lounge sofa en een lounge sofa met platform. Hiermee kun je je Villa lounge set geheel naar eigen wens samenstellen.

  • Materiaal Aluminium, teak FSC®, Sunbrella® & sneldrogend foam kussen
  • Kleur Beige
  • Productnummer BH643ASG
  • Garantie Twee jaar op constructie- en/of fabricagefouten
  • Onderhoudsproduct Exotan Care®
Aluminium, teak FSC® , Sunbrella® & fast dry foam cushion

Villa

All weather

Andere klanten bekeken ook

Villa lounge set met hoektafel

252x252x75 cm
BH637ATSG

Villa lounge set met hoeksofa

252x252x75 cm
BH638ATSG

Villa lounge sofa

74x80x75 cm
BH642ASG

Villa lounge sofa met platform

101x80x75 cm
BH643ASG

Villa beschermhoes lounge set

OC611CSET
 /