Specificaties
Samos dining armchair (taupe)

Heerlijk tafelen in de Samos serie van Exotan. De Samos tuinstoel heeft een dankzij de hoogwaardige materialen een luxe uitstraling. De armstoel heeft een heerlijk zitcomfort afgewerkt met FSC® teakhouten poten. De sterke Nanotex® buitenstof zorgt ervoor dat het meeste (regen-)water niet door de stof heen gaat. Het water wat wel zijn weg vindt door de stof, zal snel worden afgevoerd door de fast dry foam vulling. Hierdoor kun je de stoel dus met een gerust hart het hele tuinmeubelseizoen buiten laten staan.

Om de levensduur te verlengen, adviseren wij het product regelmatig te onderhouden met de daarvoor bestemde onderhoudsmiddelen van Exotan Care​​​​​. Daarnaast raden wij aan de kussens bij zware regenval op te bergen of schuin neer te zetten. Om de droogtijd na een regenbui te versnellen, adviseren wij de elementen voor gebruik met een droge doek af te nemen.

De Samos armstoel kan mooi worden gecombineerd met één van onze Stella tafels. De Samos serie is verkrijgbaar in de kleuren taupe en steengrijs.

  • Materiaal Teak FSC®, Nanotex® & sneldrogende kussenvulling
  • Kleur Taupe
  • Productnummer CH403CTFSC
  • Garantie Twee jaar op constructie- en/of fabricagefouten
  • Onderhoudsproduct Exotan Care®
Teak FSC®, Nanotex® & fast dry foam cushion

Samos

All weather

Andere klanten bekeken ook

Samos dining armchair (taupe)

62x62x87 cm
CH403CTFSC

Samos dining armchair (stone grey)

62x62x87 cm
CH403CGFSC

Stella dining table

220x100x77cm
LV2220TTFSC
 /