Specificaties
Lucca loungeset

Heerlijk ontspannen in de comfortabele koffieset Lucca.  De Lucca koffieset is een ideale set voor een kleiner terras en bestaat uit een twee zitsbank, twee lounge stoelen en een koffietafel. De set is gemaakt van Teak FSC® . Teak is weerbestendig en onderhoudsarm. Deze set is inclusief kussens welke voorzien zijn van Olefin buitenstof. De vulling is voorzien van standaard foam. Hierdoor kun je de kussens niet buiten laten liggen. Berg deze kussens dan altijd op in een droge, van zonlicht afgesloten plek. Hiermee voorkom je dat 'het weer' of schimmel in de kussens gaat zitten.

Door verschillende weersinvloeden kan teak verkleuren en kunnen er haarscheurtjes in het hout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van de loungeset
Voor een optimale levensduur adviseert Exotan de set regelmatig te behandelen met de daarvoorbestemde onderhoudsmiddelen van Exotan Care.

Mocht je verder nog vragen hebben over dit artikel, vraag er naar bij de medewerkers van Pelckmans Vijver- en Tuincentrum Lommel nv.

 

  • Materiaal Teak FSC®, Olefine® & standaard foam
  • Productnummer BH497SET
  • Garantie 2 jaar op constructie- en/of fabricagefouten
  • Onderhoudsproduct Exotan Care
Teak FSC® - Olefin kussens

Lucca

Andere klanten bekeken ook

Lucca loungeset

280x150x68cm
BH497SET
 /