Specificaties
Sicilië lounge armstoel

Geniet van de prachtige Sicilië lounge armstoel. De Sicilië serie van Exotan is de opvolger van de Casablanca. Door de vernieuwde stof is deze loungestoel nog comfortabeler geworden. De Sicilië serie is gemaakt van sterke, UV bestendige en duurzame materialen met een heerlijk zitcomfort. Het aluminium frame is voorzien van een Nanotex® buitenstof, met een standard foam vulling. De sterke, soepele Nanotex® buitenstof zorgt ervoor dat het meeste (regen-)water niet door de stof gaat. Het water wat wel door de stof gaat, zal de vulling nooit bereiken door de extra, waterdichte beschermhoes om de vulling. De kussens hebben aan de onderzijde een open structuur, zodat het water snel weer naar buiten kan lopen. Hierdoor is de lounge armstoel ook snel weer droog. De Sicilië armstoel kun je dus met een gerust hart het hele seizoen tuinmeubelseizoen buiten laten staan. 

Om de levensduur te verlengen, adviseren wij de het product regelmatig te onderhouden met de daarvoor bestemde onderhoudsmiddelen van Exotan Care​​​​​. Daarnaast raden wij aan de kussens bij zware regenval op te bergen of schuin neer te zetten. Om de droogtijd na een regenbui te versnellen, adviseren wij de elementen voor gebruik met een droge doek af te nemen.

De Sicilië serie bestaat uit zowel een linker- als rechter lounge hoekset, inclusief hocker, een lounge armstoel en beschermhoezen.

Verkrijgbaar in de kleuren: asgrijs, bluejeans, steengrijs en taupe.

  • Materiaal Aluminium, Nanotex® & standaard foam kussen met waterdichte hoes
  • Kleur Asgrijs
  • Productnummer CH5884CAGA
  • Garantie Twee jaar op constructie- en/of fabricagefouten
  • Onderhoudsproduct Exotan Care®
Aluminium, Nanotex® & standard foam cushion with waterproof cover

Sicilië (ash grey)

All weather

Andere klanten bekeken ook

Sicilië lounge hoekset rechts

262x246x60 cm
CH5800RAGA

Sicilië lounge hoekset links

262x246x60 cm
CH5800LAGA

Sicilië lounge armstoel

100x88x60 cm
CH5884CAGA

Sicilië beschermhoes hoekset

OC288CSET

Sicilië beschermhoes armstoel

OC288C4
 /