Specificaties
San Remo lounge hocker/tafel

Maak de San Remo lounge compleet met de hocker/tafel. De San Remo hocker heeft een frame van aluminium en is mooi afgewerkt met rope en teak FSC®. Rope is de laatste jaren een echte trend en is erg sterk en UV bestendig. De hocker is voorzien van comfortabele kussens. Deze kussens hebben een sterke buitenstof van polyester en een vulling van standard foam. Hierdoor kun je de kussens niet buiten laten liggen. Het advies is de kussens na gebruik op te bergen.

Teak FSC® is een natuurproduct. Door verschillende weersinvloeden kunnen er vlekken en haarscheurtjes in het teakhout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het product. Daarnaast kan teak FSC® verkleuren. Dit is inherent aan teakhout. Om teak FSC® in optimale conditie te houden adviseert Exotan het product regelmatig te behandelen met de daarvoor bestemde onderhoudsmiddelen van Exotan Care​​​​​.

De San Remo bestaat naast de hocker/tafel uit de lounge hoekset, een 3-zits lounge bank, een lounge armstoel, een koffietafel, een beschermhoes voor de lounge hoekset en een beschermhoes voor de lounge armstoel.

  • Materiaal Aluminium, touw, teak FSC®, polyester & standaard foam kussen
  • Kleur Grijs
  • Productnummer BH428H
  • Garantie Twee jaar op constructie- en/of fabricagefouten
  • Onderhoudsproduct Exotan Care®
Aluminium, Touw, Teak FSC®, Polyester & Standaard foam kussen

San Remo

Andere klanten bekeken ook

San Remo lounge hoekset

240x240x70 cm
BH428LSET

San Remo 3-zits loungebank

212x96x70 cm
BH428LB

San Remo lounge hocker/tafel

63x63x31 cm
BH428H

San Remo lounge armstoel

88x96x70 cm
BH428LC

San Remo koffietafel

100x50x40 cm
BH428CT

San Remo beschermhoes lounge hoekset

OC922CSET

San Remo beschermhoes armstoel

OC922C4
 /